Miért érdemes minket választani?

Fő érveink:

A szolgáltatások bővebb ismertetőihez kattintson az alábbi sorokra. • Ingyenes

  A szolgáltatás ingyenes. A rendszer üzemeltetését elsősorban az AnonyMail lapjain megjelenő bannerhirdetésekből fedezzük. Igyekszünk a szolgáltatást költséghatékonyan üzemeltetni, hatékony technikai megoldásokat alkalmazni, illetve döntő részt szabad szoftvereken alapul a rendszer.
  Mindemellett professzionális, nagy rendelkezésre állású, megbízható és biztonságos szolgáltatás nyújtása a célunk, az ingyenesség nem mehet ezek rovására.

 • Reklámmentes szolgáltatás

  Számos mailszolgáltató reklámüzeneteket fűz a küldött levelekhez. Nálunk ilyen sohasem fordulhat elő! Amit küld azt és csak azt kapják a címzettek.
  Számos mailrendszerben a felhasználók rendszeres reklámleveleket kapnak maguktól a szolgáltatójuktól vagy a szolgáltatójuk által átadott címlisták alapján más reklámküldőktől. Mi sohasem küldünk reklámlevelet, nem adjuk át adatait más szolgáltatóknak. Sőt nem is gyűjtünk felhasználóinkról olyan adatokat amelyek reklámcélokat szolgálnak.

 • Nem gyűjtünk felhasználóinkról adatokat

  Felhasználóinknak regisztrációkor nem kell megadniuk olyan adatokat, amelyek reklámcélokat szolgálnak (nem, kor, lakhely, foglalkozás, érdeklődési kör és hasonlóak). Felhasználóink levelezését sem elemezzük marketing célokhoz, nem nyerünk ki leveleikből, levelezési szokásaikból marketing adatokat. Felhasználóink magánszféráját maximálisan tiszteletben tartjuk.

 • Nem adunk át harmadik félnek adatokat

  Harmadik fél részére nem adunk át adatokat, kivéve, ha törvényi kötelezettség alapján kényszerülünk adatátadásra (pl. olyan rendőrségi megkeresésre, mely során a kért adatokat köteles kiadni a szolgáltató).
  Rendszer működéséhez, spamvédelemhez szükséges adatokat gyűjtünk és elemzünk. De ez nem személyes adatokra, a levelek tartalmára, nem magára a felhasználók adataira irányul.
  Szigorú adatkezelés során rendszerünkben nem építettünk be olyan lehetőséget, hogy ügyfélszolgálatunk munkatársai belenézhessenek leveleikbe, kollégáink nem is tudnak belépni jelszóváltoztatás nélkül postafiók accountjaikba.

 • Rengeteg domainnév közül lehet választani

  Több mint 500 domain közül lehet választani e-mail címhez. Ráadásul, ha nem tudna még ennyi domain közül sem megfelelőt választani, akkor még számos további domainnevet tudunk felkínálni választáshoz, illetve nyitottak vagyunk javaslatára, hogy milyen új domainneveket vezessünk be.

 • Robusztus kiszolgálórendszer

  Az AnonyMail (korábbi nevén freemail.integrity.hu) rendszer 2001. óta működik, végig stabil és megbízható müködés jellemezte. A jelenlegi verzió 2010. szeptemberén került bevezetésre.
  Levelezőrendszerünk frontend és backup szerverekből áll, valamint backup rendszerből és tartalék szerverekből. A levélfogadás, küldés, webmailkiszolgálás elkülönül, a rendszer két független hálózatra csatlakozik. Jelen megújulással a kiszolgálórendszer teljesen megújult és új webmail felület került bevezetésre. Jelentős újítás a jelentősen megnövelt tárhely és a nagyon sok új választható domainnév.
  Az éles és a tesztrendszerünk természetesen elkülönül, fejlesztéseket csak kellő tesztelés után vezetünk be éles rendszerünkben.

 • 10 GB tárhely

  Postafiókonként 10 GB tárhelyet biztosítunk. A 10 GB tárhely IMAP levelezést is nyújtó szolgáltatóknál különösen nagy méretnek számít, legtöbb POP vagy webmail felhasználó számára ez gyakorlatilag kihasználhatatlanul nagy tárhelynek számít.

 • Leveleit tetszőleges ideig megőrizzük

  Amíg postafiókját fenntartja, addig nem töröljük egyetlen levelét sem, régi filemellékleteit is megőrizzük. Természetesen felhasználóink maguk tesztőlegesen törölhetnek leveleket postafiókjukból.

 • Nem töröljük postafiókját ...

  Nem töröljük azért postafiókját mert rendszeresen nem jelentkezett be rendszerünkbe. 90 napon belül semmiképpen nem törlünk nem használt fiókot. Így nem fordulhat elő, hogy egy hosszabb nyaralás végére már nem érné el postafiókját, mert azt nem használat okából a szolgáltatója törölte. Valójában még a 90 napot követően is csak később történik meg a tényleges törlés, bár 90 nap után már nem használt postafiókhoz nem lehet hozzáférni. Postafiókjának törlését természetesen bármikor kezdeményezheti felhasználónk.

 • Már nem használt e-mail címét nem regisztrálhatja más

  Már nem használt e-mail címét nem regisztrálhatja más legalább egy éven át.
  Így védjük az ellen, hogy volt e-mail címével egyszer csak más levelezzen, esetleg összetévesszék Önt, vagy visszaéljenek volt címével. Különösen akkor fordulhatnak elő visszaélések, ha regisztrációkkor adta meg e-mail címét. Az egy év nem feltétlenül védheti meg felhasználóinkat visszaélésektől, legjobb, ha már nem használt e-mail címét mindenhol leváltja.

 • POP, IMAP, webmail egyaránt használható

  Számos freemail nem támogatja az IMAP protokollt, noha nagyon hasznos, főként intenzíven levelezők (ún. poweruserek) számára, illetve a webmailnek is nagyon jó alternatívája. Ha saját gépére letölti leveleit, akkor leginkább a POP protokoll használatát ajánljuk, ha nem, akkor az IMAP-ot, mindemellett a rendszeres IMAP használók számára, alkalmanként még a webmail hasznos lehet.

 • Titkosítás (SSL/TLS)

  Akár böngészőből, akár levelező szoftverből használja szolgáltatásunkat, minden kommunikációs csatornán biztosítjuk az SSL-t, azaz titkosítást, így biztos lehet benne, hogy a kliense és szervereink között sem jelszavát, sem a küldött, olvasott leveleket nem lehet lehallgatni.

 • Antivirus és spamszűrés

  Automatikusan védjük postafiókját a vírusoktól, és egyéb kártevőktől, valamint egyedileg konfigurálható felületen állíthatja be kérletlen leveinek kezelését.

 • Egyedi szűrőfeltételek

  Számos lehetőség közül választva menedzselheti leveleit.
  Címzett, feladó, tárgy mező alapján különféle szűréseket állíthat be, megkönnyítve a postafiókjába érkező levelek átláthatóságát, kezelését.

 • Átirányítás

  Leveleit más e-mail címekre átirányíthatja, akár feltételektől függő átirányításokat is alkalmazhat, erre a célra az egyedi szűrőfeltételeket használhatja. Természetesen más helyekről is átirányíthatók levelek az AnonyMail alatti postafiókokba.

 • Újabb lehetőségek

  A rendszert folyamatosan fejlesztjük, számos újabb lehetőséggel tervezzük bővíteni. Felhasználóink véleményeit, visszajelzéseit rendszeresen kiértékeljük, és a további fejlesztéseink során ezeket is figyelembe vesszük.
  Már korlátozott felhasználókör (ún. bétatesztelők) által használható is egy újabb webmail felület, mely a jelenlegit fogja felváltani, de úgy, hogy a jelenlegi webmail felület is még hosszú időre használható marad.