Tájékoztató

Az AnonyMail professzionális elektronikus postafiók-szolgáltatást biztosít felhasználói számára. A szolgáltatás 2001-ben indult, de már ekkor sem előzmények nélkül. Az AnonyMail nevet 2005-től vezettük be, a szolgáltatás korábbi neve freemail.integrity.hu. Amennyiben eddig a freemail.integrity.hu címen érte el a rendszert, kérjük, a továbbiakban az AnonyMail.hu nevet használja!

A szolgáltatás ingyenesen igénybevehető1, reklámmentes, abban az értelemben, hogy felhasználóink nem kapnak tőlünk reklámleveleket, kiküldött leveleikhez sohasem fűzünk reklámokat, adataikat mások részére nem adjuk át2.

Véleményünk szerint joggal nem nevezhető ingyenesnek egy mailszolgáltatás, ha ellenszolgáltatásként a felhasználóknak reklámüzeneteket kell fogadnia, reklámüzeneteket fűznek elküldött leveleikhez, adataikat másoknak reklámcélra átadják. Az AnonyMail működése során végig ingyenes mailrendszerként üzemelt, üzemel és így is fog üzemelni.

E rendszer számtalan előnye mellett kiemelendő a sokféle választható fődomén, a választható domaineket l. itt.

Az INTEGRITY AnonyMail rendszerben bárki létrehozhat e-mail postafiókot, (e-mail címet), használhatja a levelezőrendszert, aki vállalja, hogy az Interneten általánosan elfogadott normákat, szabványokat betartja és elfogadja az INTEGRITY AnonyMail Felhasználási Feltételeit.

A felhasználók a https://AnonyMail.hu/am/index.php?action=form_register alatti fődomének alatt hozhatnak maguknak létre e-mail címeket.

A postafiókok POP, IMAP klienssel (pl. MS Outlook Express, MS Outlook, Mozilla Thunderbird stb.) érhetők el (SSL/TLS titkosítással is) (a kiszolgáló neve AnonyMail.hu), ill. SSL/TLS-lel vagy anélkül webmailen a https://AnonyMail.hu címen.

10 GB-os postafióktárhelyet alkalmazunk, mely rendkívül nagy, alkalmas akár sok tíz- vagy százezer levél tárolására. Felhasználóink rendszerünkben régi leveleiket, filemellékleteiket mind megőrizhetik.

Levelek webmailen küldhetők, ha nem webmailen érik el felhasználók rendszerünket, akkor Internet hozzáférés-szolgáltatójukon SMTP-n keresztül küldhetnek leveleket.

Postafiók, ill. e-mail cím itt hozható létre, l. még Használati útmutatónkat.

A postafiók létrehozását követően, amennyiben 24 órán belül nem veszik használatba rendszerünket (akár webmailen, akár levelezőprogramon keresztül), törlésre kerül.

Amennyiben felhasználónk 90 napon túl nem használja rendszerünket (semmilyen módon felhasználói accountjával nem lép be rendszerükbe), akkor felhasználói bejegyzését és postafiókját törölhetjük.

A felhasználóink adatait titkosan kezeljük! Adatváltozás esetén egyszerűen csak módosítani kell a régi adatokat.

Bármi probléma, kérdés esetén kérjük használják Üzenőnket, vagy az info KUKAC AnonyMail PONT hu címre írhatnak levelet. Javaslataikat, kéréseiket kérjük, hogy az Üzenőn keresztül küldjék.

További információ:

Használati útmutató

Gyakran feltett kérdések (FAQs)

Felhasználási Feltételek

Visszaélések bejelentése


1 lehetőség van bizonyos kiegészítő szolgáltatások külön szerződés és díj ellenében történő igénybevételére is

2 törvény alapján a szolgáltató kötelezhető adatátadásra bizonyos hatóságok, illetve bíróságok részére, de ez esetben csak olyan adatokat adunk át, melyre a kötelezettségünk kiterjed, valamint gondosan járunk el, hogy hatóságok, illetve hatóságoknál dolgozó személyek részéről visszaéléseknek elejét vegyük, illetve ezek ellen fellépjünk